Fotoboek

Een woning wordt sneller verkocht als je aandacht besteedt aan de presentatie. En dat is precies wat we doen. In de fotoboeken geven we een voorproefje. Een presentatie bestaat uit ongeveer 20 tot 25 foto's.

 

Veel verkopers hebben inmiddels gebruikt gemaakt van de diensten van Focus at home. Zij hebben er voor gekozen de verkoop van hun woning de meeste kans van slagen te geven.

 

In het eerste fotoboek ziet u foto's van bestaande woningen die nog niet gestyled zijn. Deze foto's werden al voor diverse sites gebruikt! De foto ernaast hebben wij gemaakt na de verkoopstyling. Met een goede woningpresentatie bereik je een grotere doelgroep. Dit betekent meer potentiële kopers, meer verkoopkansen en dus uiteindelijk de hoogst haalbare prijs voor uw woning.

 

In het tweede fotoboek ziet u een impressie van een modelwoning. Het maken van een modelwoning biedt geïnteresseerden de mogelijkheid de ruimte en de sfeer van de woning te beleven. U kunt zich vast voorstellen hoe de woning er uit moet hebben gezien zonder vloer, wandafwerking en meubels.

 

In het laatste fotoboek staat een voorbeeld van een fotopresentatie. Deze fotoreportage wordt zowel naar de makelaar als naar de verkoper gestuurd. De foto's worden gebruikt voor de aanmelding op internet, brochures, raampresentaties en advertenties.

 

 

 

 

Nieuws

23 januari 2019

De gekte op de Nederlandse woningmarkt begint iets af te nemen. “In sommige regio’s en met name Amsterdam zien we dat het plafond van voortdurende prijsstijgingen langzaam bereikt wordt”, zegt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De NVM merkt dat de daling van het aantal transacties wat afvlakt, het aanbod sinds lange tijd weer iets stijgt en dat de prijsstijgingen niet meer zo groot zijn.
lees meer >

 

23 januari 2019

Het belang van het verduurzamen van hypotheekportefeuilles neemt bij geldverstrekkers steeds verder toe. Dat meldt De Hypotheekshop.
lees meer >