Fotoboek

Een woning wordt sneller verkocht als je aandacht besteedt aan de presentatie. En dat is precies wat we doen. In de fotoboeken geven we een voorproefje. Een presentatie bestaat uit ongeveer 20 tot 25 foto's.

 

Veel verkopers hebben inmiddels gebruikt gemaakt van de diensten van Focus at home. Zij hebben er voor gekozen de verkoop van hun woning de meeste kans van slagen te geven.

 

In het eerste fotoboek ziet u foto's van bestaande woningen die nog niet gestyled zijn. Deze foto's werden al voor diverse sites gebruikt! De foto ernaast hebben wij gemaakt na de verkoopstyling. Met een goede woningpresentatie bereik je een grotere doelgroep. Dit betekent meer potentiële kopers, meer verkoopkansen en dus uiteindelijk de hoogst haalbare prijs voor uw woning.

 

In het tweede fotoboek ziet u een impressie van een modelwoning. Het maken van een modelwoning biedt geïnteresseerden de mogelijkheid de ruimte en de sfeer van de woning te beleven. U kunt zich vast voorstellen hoe de woning er uit moet hebben gezien zonder vloer, wandafwerking en meubels.

 

In het laatste fotoboek staat een voorbeeld van een fotopresentatie. Deze fotoreportage wordt zowel naar de makelaar als naar de verkoper gestuurd. De foto's worden gebruikt voor de aanmelding op internet, brochures, raampresentaties en advertenties.

 

 

 

 

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >