Fotografie

Is uw huis klaar voor de verkoop? Nu moet iedereen dat nog met eigen ogen kunnen zien. De allereerste indruk die geinteresseerden krijgen, is vaak door de foto's op internet. Uw huis is uw etalage dus maak daar gebruik van! Focus at home is gespecialiseerd in interieurfotografie. Vanaf €235,- inclusief btw (exclusief reiskosten) maken we een goede fotopresentatie die u of uw makelaar kan gebruiken bij de verkoop van uw woning. Deze foto's kunnen gebruikt worden voor internet en voor de brochure.

 

 

 Verder naar makelaar > 

Nieuws

23 januari 2019

De gekte op de Nederlandse woningmarkt begint iets af te nemen. “In sommige regio’s en met name Amsterdam zien we dat het plafond van voortdurende prijsstijgingen langzaam bereikt wordt”, zegt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De NVM merkt dat de daling van het aantal transacties wat afvlakt, het aanbod sinds lange tijd weer iets stijgt en dat de prijsstijgingen niet meer zo groot zijn.
lees meer >

 

23 januari 2019

Het belang van het verduurzamen van hypotheekportefeuilles neemt bij geldverstrekkers steeds verder toe. Dat meldt De Hypotheekshop.
lees meer >