Fotografie

Is uw huis klaar voor de verkoop? Nu moet iedereen dat nog met eigen ogen kunnen zien. De allereerste indruk die geinteresseerden krijgen, is vaak door de foto's op internet. Uw huis is uw etalage dus maak daar gebruik van! Focus at home is gespecialiseerd in interieurfotografie. Vanaf €235,- inclusief btw (exclusief reiskosten) maken we een goede fotopresentatie die u of uw makelaar kan gebruiken bij de verkoop van uw woning. Deze foto's kunnen gebruikt worden voor internet en voor de brochure.

 

 

 Verder naar makelaar > 

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >