Woningmakelaar

De makelaardij is op het moment grillig. We hebben te maken met sterke wisselingen in de bedrijfsdrukte. Flexibel zijn is dan het sleutelwoord. Snel en tijdelijk op zoek naar een professionele, enthousiaste en freelance makelaar voor bestaande bouw of nieuwbouw? Ook hierbij zijn we u graag van dienst. U kunt tevens denken aan het overbruggen van zwangerschapsverlof, ziekte of in vakantieperiodes. Kortom: dienstverlening op maat!

 

 

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >