Woninginrichting

Een goed ingerichte woning verkoopt beter dan een lege. We kunnen voor een sfeervolle woninginrichting zorgen. Het is vaak niet eens nodig om het hele huis te voorzien van meubels. Soms kan al worden volstaan met de entree/hal, woonkamer en hoofdslaapkamer. Graag bespreken wij de mogelijkheden en maken een offerte voor u.

 

 

Verder naar fotografie >

Verder naar makelaar >

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >