Kennismaking

Barbara Loves is oprichter van Focus at home.
‘In 1998 ben ik begonnen in de bedrijfsmakelaardij. Sinds 2001 werk ik als woningmakelaar, eerst in Amsterdam en later in Amersfoort. Door de jarenlange ervaring als verkoop- en aankoopmakelaar weet ik precies hoe je een huis voor potentiële kopers het beste kunt presenteren. Door mijn deskundigheid, betrokkenheid en enthousiasme weet ik mensen op de juiste manier te benaderen.

 

Als voormalig makelaar ben ik overtuigd van het positieve effect van vastgoedstyling. En de combinatie van mijn innovatieve visie op vastgoedstyling en de kennis van de vastgoedmarkt blijkt uitstekend te werken. Er is veel vraag naar professionele ondersteuning bij woningpresentatie. Mijn dienstverlening is dan ook gericht op het snel en efficiënt verkopen van woningen en projecten.

 

Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist, met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door Keurmerk Stylist en als trainer werkzaam bij de opleiding Element verkoopstyling en de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars).

 

Het beste resultaat is voor ons altijd het uitgangspunt.

Om voor u het beste resultaat te bereiken, ga ik sommige uitdagingen aan met andere enthousiaste professionals.'

 

Nieuws

23 januari 2019

De gekte op de Nederlandse woningmarkt begint iets af te nemen. “In sommige regio’s en met name Amsterdam zien we dat het plafond van voortdurende prijsstijgingen langzaam bereikt wordt”, zegt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De NVM merkt dat de daling van het aantal transacties wat afvlakt, het aanbod sinds lange tijd weer iets stijgt en dat de prijsstijgingen niet meer zo groot zijn.
lees meer >

 

23 januari 2019

Het belang van het verduurzamen van hypotheekportefeuilles neemt bij geldverstrekkers steeds verder toe. Dat meldt De Hypotheekshop.
lees meer >