Kennismaking

Barbara Loves is oprichter van Focus at home.
‘In 1998 ben ik begonnen in de bedrijfsmakelaardij. Sinds 2001 werk ik als woningmakelaar, eerst in Amsterdam en later in Amersfoort. Door de jarenlange ervaring als verkoop- en aankoopmakelaar weet ik precies hoe je een huis voor potentiële kopers het beste kunt presenteren. Door mijn deskundigheid, betrokkenheid en enthousiasme weet ik mensen op de juiste manier te benaderen.

 

Als voormalig makelaar ben ik overtuigd van het positieve effect van vastgoedstyling. En de combinatie van mijn innovatieve visie op vastgoedstyling en de kennis van de vastgoedmarkt blijkt uitstekend te werken. Er is veel vraag naar professionele ondersteuning bij woningpresentatie. Mijn dienstverlening is dan ook gericht op het snel en efficiënt verkopen van woningen en projecten.

 

Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist, met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door Keurmerk Stylist en als trainer werkzaam bij de opleiding Element verkoopstyling en de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars).

 

Het beste resultaat is voor ons altijd het uitgangspunt.

Om voor u het beste resultaat te bereiken, ga ik sommige uitdagingen aan met andere enthousiaste professionals.'

 

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >