Makelaars

U wilt het huis van uw klant snel verkopen voor een goede prijs. Behalve een goede vraagprijs draagt de woningpresentatie in belangrijke mate bij aan het vergroten van de verkoopkansen.

 

Door de huizen die bij u te koop staan te stylen, zorgen we ervoor dat de grootste doelgroep wordt aangesproken en de meeste verkoopkansen worden gecreëerd. Hier krijgt u aan de hand van foto’s van verschillende projecten een indruk van onze werkwijze.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Verder naar verkoopstyling >

Verder naar woninginrichting >

Verder naar fotografie >

Verder naar freelance woningmakelaar >

 

We zijn flexibel en daadkrachtig. Heeft u andere woonwensen waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Het is allemaal bespreekbaar!

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >