Makelaars

U wilt het huis van uw klant snel verkopen voor een goede prijs. Behalve een goede vraagprijs draagt de woningpresentatie in belangrijke mate bij aan het vergroten van de verkoopkansen.

 

Door de huizen die bij u te koop staan te stylen, zorgen we ervoor dat de grootste doelgroep wordt aangesproken en de meeste verkoopkansen worden gecreëerd. Hier krijgt u aan de hand van foto’s van verschillende projecten een indruk van onze werkwijze.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Verder naar verkoopstyling >

Verder naar woninginrichting >

Verder naar fotografie >

Verder naar freelance woningmakelaar >

 

We zijn flexibel en daadkrachtig. Heeft u andere woonwensen waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Het is allemaal bespreekbaar!

Nieuws

23 januari 2019

De gekte op de Nederlandse woningmarkt begint iets af te nemen. “In sommige regio’s en met name Amsterdam zien we dat het plafond van voortdurende prijsstijgingen langzaam bereikt wordt”, zegt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De NVM merkt dat de daling van het aantal transacties wat afvlakt, het aanbod sinds lange tijd weer iets stijgt en dat de prijsstijgingen niet meer zo groot zijn.
lees meer >

 

23 januari 2019

Het belang van het verduurzamen van hypotheekportefeuilles neemt bij geldverstrekkers steeds verder toe. Dat meldt De Hypotheekshop.
lees meer >