Speciaal voor u!

U verkoopt uw huis. U wilt dat dat vlot verloopt, maar wel voor een aantrekkelijke prijs. Het beste doet u dat door uw huis zorgvuldig te presenteren. Een goed gestylde woning vergroot de verkoopkansen.Open haard


Wij laten graag zien hoe u de sterke punten van uw woning benadrukt. Hier vindt u alvast enkele foto’s van projecten, dan krijgt u een indruk hoe we te werk gaan.


Benieuwd hoe we ook voor u betere kansen op de woningmarkt kunnen genereren? We leggen het graag aan u uit in een vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie over uw keuze mogelijkheden en onze tarieven, klik hier.

 

Verder naar woningpresentatie >

Verder naar woninginrichting >

Verder naar fotografie >

Verder naar makelaar >

 

Heeft u andere woonwensen waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Het is allemaal bespreekbaar!

 

 

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >