Speciaal voor u!

U verkoopt uw huis. U wilt dat dat vlot verloopt, maar wel voor een aantrekkelijke prijs. Het beste doet u dat door uw huis zorgvuldig te presenteren. Een goed gestylde woning vergroot de verkoopkansen.Open haard


Wij laten graag zien hoe u de sterke punten van uw woning benadrukt. Hier vindt u alvast enkele foto’s van projecten, dan krijgt u een indruk hoe we te werk gaan.


Benieuwd hoe we ook voor u betere kansen op de woningmarkt kunnen genereren? We leggen het graag aan u uit in een vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie over uw keuze mogelijkheden en onze tarieven, klik hier.

 

Verder naar woningpresentatie >

Verder naar woninginrichting >

Verder naar fotografie >

Verder naar makelaar >

 

Heeft u andere woonwensen waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Het is allemaal bespreekbaar!

 

 

Nieuws

23 januari 2019

De gekte op de Nederlandse woningmarkt begint iets af te nemen. “In sommige regio’s en met name Amsterdam zien we dat het plafond van voortdurende prijsstijgingen langzaam bereikt wordt”, zegt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De NVM merkt dat de daling van het aantal transacties wat afvlakt, het aanbod sinds lange tijd weer iets stijgt en dat de prijsstijgingen niet meer zo groot zijn.
lees meer >

 

23 januari 2019

Het belang van het verduurzamen van hypotheekportefeuilles neemt bij geldverstrekkers steeds verder toe. Dat meldt De Hypotheekshop.
lees meer >