Projectontwikkelaars

Het bevordert de verkoop als u bij een nieuwbouwproject een modelwoning inricht. Kopers kunnen zich Kleurenkaartvaak maar moeilijk voorstellen hoe dat lege huis er uitziet als het ingericht is. Vanzelfsprekend is inzicht in de doelgroep doorslaggevend; die moet zich thuis voelen in de beleving van ruimte en sfeer van de woning. En dat is belangrijk voor de verkoop.

 

Wij laten u graag zien hoe functioneel en veelzijdig een goede inrichting is. Hier vindt u alvast enkele foto’s van projecten, dan krijgt u een indruk hoe we te werk gaan.

 

Bent u benieuwd wat Focus at home voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

(direct contact opnemen)

 

verder naar modelwoning >

verder naar woningfotografie >

verder naar verkoopdag >

 

Flexibiliteit en daadkracht zijn onze sleutelwoorden. Heeft u andere wensen waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Het is allemaal bespreekbaar!

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >