Projectontwikkelaars

Het bevordert de verkoop als u bij een nieuwbouwproject een modelwoning inricht. Kopers kunnen zich Kleurenkaartvaak maar moeilijk voorstellen hoe dat lege huis er uitziet als het ingericht is. Vanzelfsprekend is inzicht in de doelgroep doorslaggevend; die moet zich thuis voelen in de beleving van ruimte en sfeer van de woning. En dat is belangrijk voor de verkoop.

 

Wij laten u graag zien hoe functioneel en veelzijdig een goede inrichting is. Hier vindt u alvast enkele foto’s van projecten, dan krijgt u een indruk hoe we te werk gaan.

 

Bent u benieuwd wat Focus at home voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

(direct contact opnemen)

 

verder naar modelwoning >

verder naar woningfotografie >

verder naar verkoopdag >

 

Flexibiliteit en daadkracht zijn onze sleutelwoorden. Heeft u andere wensen waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Het is allemaal bespreekbaar!

Nieuws

23 januari 2019

De gekte op de Nederlandse woningmarkt begint iets af te nemen. “In sommige regio’s en met name Amsterdam zien we dat het plafond van voortdurende prijsstijgingen langzaam bereikt wordt”, zegt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De NVM merkt dat de daling van het aantal transacties wat afvlakt, het aanbod sinds lange tijd weer iets stijgt en dat de prijsstijgingen niet meer zo groot zijn.
lees meer >

 

23 januari 2019

Het belang van het verduurzamen van hypotheekportefeuilles neemt bij geldverstrekkers steeds verder toe. Dat meldt De Hypotheekshop.
lees meer >