Verkoopdag

Een verkoopdag is het ultieme moment om uw project onder de aandacht te brengen. Veel potentiële kopers maken gebruik van de mogelijkheid zonder afspraak en vrijblijvend door de woning lopen. We hebben de commerciële ervaring zo’n dag te begeleiden, zodat u zeker weet dat iedere potentiële koper de aandacht krijgt die zij verdient. Dat vergroot de kans op verkoop.

 

Kunt u extra hulp gebruiken bij het verzorgen van een verkoopdag? Wij helpen u graag. We zijn flexibel en daadkrachtig. En als u andere woonwensen heeft waarbij wij u van dienst kunnen zijn - het is allemaal bespreekbaar.

Nieuws

23 januari 2019

De gekte op de Nederlandse woningmarkt begint iets af te nemen. “In sommige regio’s en met name Amsterdam zien we dat het plafond van voortdurende prijsstijgingen langzaam bereikt wordt”, zegt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De NVM merkt dat de daling van het aantal transacties wat afvlakt, het aanbod sinds lange tijd weer iets stijgt en dat de prijsstijgingen niet meer zo groot zijn.
lees meer >

 

23 januari 2019

Het belang van het verduurzamen van hypotheekportefeuilles neemt bij geldverstrekkers steeds verder toe. Dat meldt De Hypotheekshop.
lees meer >