Verkoopdag

Een verkoopdag is het ultieme moment om uw project onder de aandacht te brengen. Veel potentiële kopers maken gebruik van de mogelijkheid zonder afspraak en vrijblijvend door de woning lopen. We hebben de commerciële ervaring zo’n dag te begeleiden, zodat u zeker weet dat iedere potentiële koper de aandacht krijgt die zij verdient. Dat vergroot de kans op verkoop.

 

Kunt u extra hulp gebruiken bij het verzorgen van een verkoopdag? Wij helpen u graag. We zijn flexibel en daadkrachtig. En als u andere woonwensen heeft waarbij wij u van dienst kunnen zijn - het is allemaal bespreekbaar.

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >