Woningpresentatie

Voor een optimale woningpresentatie gebruiken wij uw eigen meubels en accessoires. Het doel: uw huis een ruimtelijke en neutrale indruk te geven. Kopers moeten zich kunnen voorstellen dat zij zelf in het huis wonen, met hun eigen inrichting.

  

Advies woningpresentatie
 

U krijgt advies om uw woning voor potentiële kopers zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wij kijken naar de mogelijkheden om alle positieve punten van uw woning te benadrukken. U kunt daarna zelf uw woning verkoopklaar maken. Dit advies kost € 170,- inclusief btw (exclusief reiskosten).

 

Woningpresentatie door Focus at home
 

Mocht u de woning zelf niet verkoopklaar kunnen maken, dan kunt u dit gerust aan ons overlaten. Ook het aanschaffen van accessoires en meubels, het uitvoeren van schilderwerk en het restylen van het huis en de tuin behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor rekenen wij ons uurtarief van €90 inclusief btw en eventueel een afgesproken bedrag voor investeringen.

 

Foto styling
 

U gaat voor de optimale presentatie op internet, in brochures en in advertenties. Uw woning ziet er al goed uit. Wij zorgen ervoor dat dit op de foto's ook goed zichtbaar is. Ieder vertrek wordt speciaal voor de foto eerst kritisch bekeken en daarna gestyled. Vanaf € 235,- inclusief btw (exclusief reiskosten) maken we een goede presentatie die aansluit bij de doelgroep.
 

Verder naar woninginrichting >

Verder naar fotografie >

Verder naar makelaar >

 

Nieuws

23 januari 2019

De gekte op de Nederlandse woningmarkt begint iets af te nemen. “In sommige regio’s en met name Amsterdam zien we dat het plafond van voortdurende prijsstijgingen langzaam bereikt wordt”, zegt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De NVM merkt dat de daling van het aantal transacties wat afvlakt, het aanbod sinds lange tijd weer iets stijgt en dat de prijsstijgingen niet meer zo groot zijn.
lees meer >

 

23 januari 2019

Het belang van het verduurzamen van hypotheekportefeuilles neemt bij geldverstrekkers steeds verder toe. Dat meldt De Hypotheekshop.
lees meer >