Woningpresentatie

Voor een optimale woningpresentatie gebruiken wij uw eigen meubels en accessoires. Het doel: uw huis een ruimtelijke en neutrale indruk te geven. Kopers moeten zich kunnen voorstellen dat zij zelf in het huis wonen, met hun eigen inrichting.

  

Advies woningpresentatie
 

U krijgt advies om uw woning voor potentiële kopers zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wij kijken naar de mogelijkheden om alle positieve punten van uw woning te benadrukken. U kunt daarna zelf uw woning verkoopklaar maken. Dit advies kost € 170,- inclusief btw (exclusief reiskosten).

 

Woningpresentatie door Focus at home
 

Mocht u de woning zelf niet verkoopklaar kunnen maken, dan kunt u dit gerust aan ons overlaten. Ook het aanschaffen van accessoires en meubels, het uitvoeren van schilderwerk en het restylen van het huis en de tuin behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor rekenen wij ons uurtarief van €90 inclusief btw en eventueel een afgesproken bedrag voor investeringen.

 

Foto styling
 

U gaat voor de optimale presentatie op internet, in brochures en in advertenties. Uw woning ziet er al goed uit. Wij zorgen ervoor dat dit op de foto's ook goed zichtbaar is. Ieder vertrek wordt speciaal voor de foto eerst kritisch bekeken en daarna gestyled. Vanaf € 235,- inclusief btw (exclusief reiskosten) maken we een goede presentatie die aansluit bij de doelgroep.
 

Verder naar woninginrichting >

Verder naar fotografie >

Verder naar makelaar >

 

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >