Woningfotografie

U gaat voor de optimale presentatie op internet, in brochures en in advertenties. Wij zorgen ervoor dat de positieve punten van het huis optimaal in beeld komen. Ieder vertrek wordt speciaal voor de foto eerst kritisch bekeken en daarna in samenwerking met de verkoper gestyled. Voor €235,- inclusief btw zorgen we dat alle plaatjes van de woning perfect zijn. Uiteraard zijn er aangepaste tarieven voor het fotograferen van uw portefeuille. Wij maken graag een offerte voor u.

 

In ons fotoboek vindt u een voorbeeld van een reportage.

 

 

Verder naar freelance woningmakelaar >

Nieuws

9 november 2018

Dit jaar zijn weer minder woningen gebouwd dan in 2017, en het einde van de ellende is nog (lang) niet in zicht. Ook het aantal afgegeven bouwvergunningen daalt. ''Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: er komt de komende jaren nóg minder nieuwbouw’’, waarschuwt hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
lees meer >

 

9 november 2018

De nadelige gevolgen van de crisis in de periode 2008-2013 lijken inmiddels volledig weggewerkt te zijn, uitgaande van de meest recente gegevens over betalingsachterstanden op hypotheken (geregistreerd door BKR), de door de NHG uitbetaalde verliesdeclaraties en het aantal executieverkopen van woningen (geregistreerd door het Kadaster). Hetzelfde geldt grotendeels voor de restschuldproblematiek als gevolg van de aanhoudende koopprijsstijgingen. Toch blijkt de koopwoningmarkt verre van gezond.
lees meer >